Het is een fijne dag voor Christel, ze ontvangt familie in Utopia 2

Het is een fijne dag voor Christel, ze ontvangt familie in Utopia 2

Een nieuwe dag is aangebroken en vandaag is het een leuke dag voor Christel. Na lang wachten is vandaag eindelijk de dag dat ze haar bezoek in de mini samenleving gaat zien. Rond 09:00 uur staat Christel dan ook bij de poort en komt haar familie binnen. Eindelijk zegt Christel terwijl ze haar familie een dikke knuffel geeft. De tranen van blijdschap zijn aanwezig bij de bewoonster. Lekker janken, mijn make-up was voor niets zegt ze. Adriaan komt al snel langs met wat lekkers te eten voor de familie. Wat zal Christel bespreken met haar familie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *