Gaat Shelley Adriaan in alle vroegte helpen met het maken van taart?

Gaat Shelley Adriaan in alle vroegte helpen met het maken van taart?

Adriaan is druk bezig met het maken van taarten. Morgen is namelijk het evenement van Shelley waarbij ze haar lingerie wil verkopen. Adriaan zou cake maken voor dit evenement zodat de bezoekers deze op kunnen eten. Nu Adriaan Shelley tegen komt in de caravan geeft hij aan haar hulp wel te kunnen gebruiken maar Shelley lijkt niet enthousiast. Ik kan morgenvroeg je hulp wel gebruiken geeft Adriaan aan bij Shelley. Ik wil cake maken en wilde eigenlijk om vijf uur beginnen voegt hij eraan toe. Shelley geeft aan dat ze morgen druk is met andere dingen. Om vijf uur al vraagt Adriaan verbaast aan Shelley. Ik kan je ook om vier uur wakker maken. Het is voor mij ook een vrije dag en sta hier ook voor op benadrukt hij. Shelley lijkt niet te weten of Adriaan een grap maakt of het serieus bedoelt. Ik moet er even over nadenken zegt ze dan ook. Zal Shelley morgen om vijf uur opstaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *