Hiske wil Erik in het zonnetje zetten en heeft een verrassing

Hiske wil Erik in het zonnetje zetten en heeft een verrassing

Erik is de laatste tijd hard aan het werk en daarom vindt Hiske het leuk om hem te belonen. Ik heb hem weggesluisd zegt Hiske tegen de bewoners in de silo. Er is straks een verrassing voor Erik. Dat hebben wij als groep geregeld. Hij gaat motorcrossen voegt ze eraan toe. De rest van de groep reageert al snel enthousiast. Gaaf zegt Merel. Dan zorg ik dat ik ga vloggen gaat ze verder. Hiske loopt ook stiekem bij de andere bewoners langs om ze te vertellen dat ze Erik in het zonnetje gaan zetten. Wat zal hij van het motorcrossen vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *