Jens ziet een nachtje met Shelley wel zitten

Jens ziet een nachtje met Shelley wel zitten

Jens en Adriaan praten over de andere bewoners. Adriaan vertelt dat een er aantal mensen niet bijdragen aan zijn Utopia 2. Zo vertelt hij dat Lotus weinig toevoegt aan zijn Utopia maar dat ze wel wat doet in de mini samenleving. Volgens hem hoeven mensen geen geld te verdienen, als ze zich maar inzetten voor Utopia 2. Uiteindelijk gaat het gesprek over Shelley. Ik zou ook nooit iets met haar hoeven of willen zegt Adriaan. Daar lijkt Jens toch anders over te denken. En vertelt dat hij wel een keer een nachtje met Shelley door zou willen brengen. Adriaan lijkt er niet op te reageren. Zou Jens zijn woorden waarmaken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *