Erik is dolblij met de motorcross verrassing

Erik is dolblij met de motorcross verrassing

Hiske heeft de groep bij elkaar geroepen om Erik in het zonnetje te zetten. Als iedereen zich in de silo heeft verzameld, lijkt Erik niet precies te weten wat er aan de hand is. Lieve mensen begint Hiske. We hebben de groep bij elkaar geroepen om iemand in het zonnetje te zetten en dat is Erik! De groep begint uitbundig te klappen en de naam van Erik te roepen. Wij vinden dat je op jouw manier kneiterhard aan Utopia werkt gaat Hiske verder. Wij vinden dat dat wel een keer beloond mag worden, dus hebben wij om 13:00 uur als groep een verrassing voor je voegt ze eraan toe. Ze verklapt nog niet dat Erik gaat motorcrossen, maar adviseert hem wel om makkelijke kleren aan te trekken. Het is echt iets leuks, wat jij echt te gek gaat vinden benadrukt ze. De groep begint weer te klappen. Erik, Erik, Erik bedankt roepen ze. Dankjewel allemaal zegt Erik vrolijk. Hij zal nog heel even in spanning af moeten wachten wat de verrassing is. Niet veel later gaan de poorten open. Erik gaat motorcrossen en hij kan zijn geluk niet op als hij de crossmotors ziet staan. Dat is lang geleden, ik heb er echt zin in laat Erik lachend weten. Hij stapt op de motor en hij rijdt direct weg. Erik lijkt het goed te kunnen en al snel rijdt hij zonder angst over het Utopia 2 terrein. Zijn dag kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *