Jens en Jessie hebben therapie voor Adriaan geregeld

Jens en Jessie hebben therapie voor Adriaan geregeld

Jessie, en Jens hebben vandaag een bijzondere therapie geboekt voor Adriaan. Vandaag komt Marc dan ook naar Utopia 2 om ontspannings en ademhalingstherapie te geven. Jessie laat eerst een deel van het Utopia 2 terrein zien, daarna lopen de mannen naar de Mongoolse tent voor de therapie. Het wordt Adriaan soms nogal teveel laat Jens weten over mede bewoner Adriaan. Doelend op het bakken van zijn cake. Marc begrijpt dit en wil Adriaan hierbij helpen. Adriaan neemt vervolgens plaats en begint met de therapie. Hoe zal Adriaan het vinden? En gaat het hem helpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *