Jens, Merel, Jessie en Gerrit zijn niet te spreken over hoe Timothy de B&B runt

Jens, Merel, Jessie en Gerrit zijn niet te spreken over hoe Timothy de B&B runt

Timothy heeft een tijdje geleden de B&B in de Mongoolse tent overgenomen en Merel is hier niet echt over te spreken. Hij zou alle zorg dragen voor zijn gasten zegt Merel. Ik heb de gasten al moeten verwelkomen in de silo en ervoor moeten zorgen dat ze avondeten kregen voegt ze eraan toe. Daarnaast heeft Jessie er volgens haar voor moeten zorgen dat de gasten een ontbijtje hebben voor morgen. Ik vind dat we daar iets aan moeten doen gaat Merel verder. En vertelt dat als er geen inkomsten komen vanuit de Mongoolse tent, dat deze een keer wordt opgehaald. Dan zijn we f*cked benadrukt ze. Jessie vindt eigenlijk dat Gerrit en Jens de B&B op zich moeten nemen en daar lijkt Merel het mee eens te zijn. Jens lijkt op zijn beurt echter minder enthousiast. Hij vindt het beter dat Timothy de b&b blijft doen dit omdat het enige is waar hij geld mee kan verdienen. Jens voelt er veel meer voor om Timothy aan te spreken op zijn verantwoordelijkheid. Hij heeft nog een laatste kans om te laten zien wat hij kan en anders is het tabé legt hij verder uit. De anderen vinden dat Timothy deze kans allang heeft gehad maar ze besluiten toch om met Timothy te gaan praten. Wat zal Timothy te zeggen hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *