Timothy vraagt Jens om samen te werken met de B&B

Timothy vraagt Jens om samen te werken met de B&B

Jens, Jessie, Gerrit en Merel hebben de B&B van Timothy besproken. De vier zijn het erover eens dat er op dit moment een aantal dingen fout gaan. Jessie opperde dat Jens en Gerrit de B&B van Timothy over moeten nemen maar Jens voelt er meer voor om eerst met Timothy te gaan praten over zijn inkomstenbron. Jens legt uit dat Merel de gasten heeft opgevangen, terwijl dit eigenlijk de taak is van Timothy. Timothy legt op zijn beurt uit dat de gasten normaal tussen zes en zeven komen en hij vertelt dat hij geen zin heeft om een uur voor de poort te wachten. Volgens hem kunnen de andere bewoners de gasten ook ontvangen, waarna hij het zo snel mogelijk over zal nemen. Er zijn onduidelijkheden over gaat Timothy verder over het ontbijt. Ik hoorde dat jij het graag wilde doen gaat Timothy verder. Het lijkt mij leuk om het met jou samen te doen. Dan closen wij ook wat meer benadrukt hij. Jens heeft niet meteen een antwoord klaar voor hem. En uiteindelijk legt Jens uit dat hij het meer wilde doen als gunst voor Gerrit. Timothy antwoordt dat hij niet wil dat Gerrit de B&B overneemt. Hij is daar niet de geschikte persoon voor benadrukt Timothy. De twee praten verder over wie de B&B op zich moet nemen. Ik moet erover nadenken zegt Jens over het aanbod van Timothy. Hij legt uit dat hij het best wel druk heeft met andere dingen zoals de bakkerij van Adriaan, de webshop en het bouwen. Toch lijkt Jens het niet uit te sluiten om met Timothy samen te werken. Wat zal Jens uiteindelijk beslissen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *