De bewoners uit Utopia 2 discussiëren over de opening van de Fanstore

De bewoners uit Utopia 2 discussiëren over de opening van de Fanstore

Na het avondeten blijven de bewoners in de silo zitten om te vergaderen. Morgen is namelijk de officiële opening van de fanstore en daarvoor moeten nog een aantal dingen besproken worden. Shelley neemt het woord en laat weten dat de bezoekers morgenochtend allereerst worden verwelkomd met koffie, thee, cake en taart. Daarna heeft Shelley een modeshow gepland maar daar lijkt niet iedereen zin in te hebben. Lotus oppert om in de silo één voor één hun outfit te laten zien maar daar is Merel het niet mee eens. Ze vertelt dat de bewoners sowieso al in of met hun eigen creaties lopen en dat de bezoekers toch al weten wat de bewoners verkopen. Moet ik dan ook nog een keer een rondje gaan lopen? vraagt ze. Shelley wil toch graag een modeshow doen. Uiteindelijk beslissen de bewoners dat iedereen zelf mag beslissen of ze wel of niet meedoen aan de modeshow. Verder vertelt Shelley dat de bezoekers in twee groepen worden verdeeld, zodat de ene helft kan gaan shoppen en de andere groep een rondleiding krijgt over het Utopia 2 terrein. De bedoeling is niet dat er vijftig man boven is, want anders stort de silo in benadrukt Shelley. Mike stelt voor dat hij in de gaten houdt hoeveel mensen er in de silo zijn. Hiske ergert zich ondertussen dat er één dag voor het evenement nog steeds niet duidelijk is wat er gaat gebeuren. Ook de andere bewoners hebben kritiek op het feit dat mensen het hebben laten afweten voor dit evenement. Shelley hoort alle kritiek aan en uiteindelijk loopt ze boos we. Mike neemt het woord en hij vertelt dat de groep alleen maar beren op de weg zien en dat ze niet denken in oplossingen. Uiteindelijk loopt hij boos weg. Zal alles nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *