Merel wil het verhaal achter Teddy weten van Jens

Merel wil het verhaal achter Teddy weten van Jens

Terwijl Gerrit, Jens en Merel hout aan het schuren zijn, zit Merel nog steeds met een groot vraagstuk want wat betekent Teddy precies voor Jens. Wanneer Merel het subtiel probeert te vragen geeft Jens aan dat hij het haar ooit wel wil vertellen maar dan onder vier ogen. Voor nu houdt hij het voor zich. Jammer antwoordt Merel. Ze vraagt hem of hij zich voor Teddy schaamt, maar dit is niet helemaal het geval. Jens vertelt haar dat het knuffelbeertje met hem de hele wereld al rond heeft gereisd. Merel vraagt Jens hoe hij op de naam Teddy is gekomen, maar hier blijkt niet veel achter te zitten. Gewoon omdat het een teddybeer is antwoordt Jens. Daarnaast legt hij uit dat Teddy niet veel waarde hecht aan namen, leeftijd, seksualiteit of geslacht. De ene dag kan Teddy lesbienne zijn en de andere dag een man gaat hij verder. Maar wat is de reden dat je niet hier over Teddy wil praten? probeert Merel nog een keer. Gewoon omdat dat nogal persoonlijk is antwoordt Jens ietwat afhoudend. Praat je ook met Teddy vraagt Merel. Alleen telepathisch reageert Jens kortaf.

Je bent nogal geïnteresseerd in Teddy hè? vraagt hij argwanend door. Merel legt uit dat ze zelf ook een knuffel heeft en daarom er graag met hem over wil praten. Gerrit moet lachen om het gesprek tussen de twee maar denkt dat er ook meer achter het verhaal schuilt. Iets in mij zegt dat hier niet alles verteld wordt. Merel vraagt door over waar Teddy vandaan komt. Van wie heb je hem gekregen? Jens legt uit dat hij Teddy van een vriend of vriendin heeft gekregen en niet familie en dat diegene niet is overleden. Ben je verliefd op diegene? vraagt Gerrit nu ook geïnteresseerd. Nee antwoordt Jens wederom kortaf. Wanneer Merel en Gerrit door proberen te vragen maakt Jens er een eind aan. Jongens ik wil het gewoon voor mezelf houden als dat mag. En ik heb de afgelopen vijf vragen niet allemaal naar waarheid beantwoord. De van wie vraag is hierin cruciaal sluit hij af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *