Zit Jens in tunnelvisie? Hij is ervan overtuigt dat Timothy de kluis wil kraken

Zit Jens in tunnelvisie? Hij is ervan overtuigt dat Timothy de kluis wil kraken

Jens en Jessie staan afgelopen avond nog altijd op het Utopia 2 terrein wanneer Jens opnieuw over de kluis begint. Wat zou dan de volgende stap moeten zijn? zegt Jessie. Bewakingscamera’s? Jens schudt zijn hoofd. En legt uit dat ze beter geen contact geld meer kunnen hebben in de mini samenleving. Dit is voor hem een perfect moment wat hij wel niet kan. Of ik zit in een zieke tunnelvisie voegt hij eraan toe. Wat later lopen de twee mannen richting de silo. Volgens mij zit er niemand achter de computer merkt Jessie op. Jens knikt maar denkt dat Franny codes aan het oplezen is die Timothy vervolgens uitprobeert. Ik denk wel dat het hem gaat lukken. Jessie stelt voor om het geld eruit te halen en voor de rest niks te veranderen. Zolang de kluis er staat, verwacht niemand dat het ergens anders ligt. Jessie stelt voor om anders beneden te gaan zitten, zodat ze kunnen luisteren of er een piepje van de kluis te horen is. Dan kunnen we erna op de computer.

Nog iets later lopen de mannen de silo binnen. Ik denk dat het allemaal wel meevalt zegt Jessie zacht. Het tweetal zit een tijdje als Jessie voorstelt om de deur hard dicht te laten vallen. Het tweetal wacht even maar hoort niets bijzonders. Ik kon het met ook al niet voorstellen dat het echt zo was fluistert Jessie. Na een tijdje te hebben afgeluisterd, concluderen de mannen dat Franny en Timothy aan het dansen is. Waarschijnlijk gebruiken ze de computer om pasjes op te zoeken fluistert Jessie. Als Jessie en Jens weer buiten lopen, bekent Jens in een tunnelvisie te hebben gezeten. Ik heb me gek laten maken. Jessie lacht maar stelt voor alsnog geld uit de kluis te halen morgen. Dan laten we er een paar honderd euro in zitten voor het afrekenen van zaken. Maar het risico op kraken blijft bestaan eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *