Jens, Jessie en Gerrit praten over de kluis, is deze nog wel veilig?

Jens, Jessie en Gerrit praten over de kluis, is deze nog wel veilig?

Jens, Jessie en Gerrit lopen afgelopen avond over het Utopia 2 terrein wanneer de kluis ter sprake komt. Ik denk dat Timothy en Franny ermee bezig zijn zegt Jens. De kans is best groot dat ze de code wel kunnen kraken voegt hij eraan toe. Jessie knikt en vertelt dat de pas eruit moet. Maar anders zet ik een nieuwe, succesvolle bv op gaat hij verder. Jens vraagt zich af of het niet beter is om de kluis naar de boot te verplaatsen. Ja, of we moeten in de buurt blijven gaat Jessie verder. En dan ervoor gaan zorgen dat de kluis leeg is. Gerrit laat weten dat het niet veel uitmaakt. We weten wat er in de kluis zit. Mocht het leeg zijn, dan weten we waar het is. Denk jij daadwerkelijk dat Franny en Timothy bezig zijn voor Valentijnsdag vraagt Jens even later. Gerrit schudt zijn hoofd. Ik denk wel dat het iets groots is. En legt uit dat hij niet denkt dat ze een uur lang de kluis proberen te kraken. En als Timothy het doet, zal hij het zonder zijn vriendin doen benadrukt hij. Jessie denkt niet dat ze de kluis open zullen krijgen. De enige reden waarom ze wel de bovenverdieping nodig zouden hebben en niet de computer is dat ze een dans aan het voorbereiden zijn zegt Jens. Jessie denkt na maar maakt zich niet veel zorgen. Het komt vast wel goed jongens eindigt hij. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *