Jessie denkt dat bepaalde bewoners geld achter houden

Jessie denkt dat bepaalde bewoners geld achter houden

Jessie, Jens en Gerrit staan afgelopen avond in de caravan wanneer Timothy ter sprake komt. Toen dat bonusgeld weg was, begon hij toch Jens en mij te beschuldigen? zegt Jessie. Toen stelde ik voor om een geldspeurhond te laten komen voegt hij eraan toe. Gerrit knikt en geeft toe dat hij ook nog geld heeft. Iets van 150 euro in mijn geld sok. Jens stelt daarna voor om het idee alsnog door te zetten. Dan geven we eerst iedereen nog een kans om het geld in te leveren, waarna de hond komt gaat hij verder. Jessie knikt en laat weten dat hij laatst Lotus ook iets zag afrekenen met contant geld. Die houdt dus ook gewoon geld achter vervolgt hij. En denkt denkt dat het geen zin heeft om het van hen af te pakken. Maar we moeten ervoor zorgen dat het niet erger wordt eindigt hij. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *