Jens en Jessie vinden dat Timothy in een grote leugen leeft

Jens en Jessie vinden dat Timothy in een grote leugen leeft

Jens, Adriaan en Jessie zijn afgelopen avond bezig met de afwas wanneer de B&B ter sprake komt. Die Timothy liegt alles bij elkaar zegt Jessie. Jens knikt en legt uit dat hij hem erop heeft aangesproken. Ik vroeg hem of hij kon aangeven tot wanneer de tent is volgeboekt, waarop hij zei tot en met maart. Wat later kwam ik er echter achter dat het helemaal niet zo is voegt hij eraan toe. Jessie vertelt daarna dat TImothy in één grote leugen leeft. Misschien gelooft hij er zelf wel in zegt Adriaan. Jens knikt, maar zegt dat hij wel heel overtuigend kan klinken. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *