Merel wil op komen voor vrouwen en kinderen die seksueel misbruikt zijn

Merel wil op komen voor vrouwen en kinderen die seksueel misbruikt zijn

Merel heeft goed nieuws ontvangen en wil dit afgelopen avond graag delen met de groep. Dit gaat ze op een opvallende manier doen. Ze heeft kleding bedrukt voor elke bewoner met de tekst Who run the world. Wanneer iedereen een eigen shirt, vest of petje heeft gekregen, komen ze bij elkaar in de silo. Ze heeft een kleine presentatie gemaakt en begint met haar speech. Merel wil voor vrouwen en kinderen opkomen die seksueel misbruikt zijn. Ik sta op en wil opkomen voor vrouwen en kinderen. Dit is mijn missie. Ik wil in contact komen met vrouwen en kinderen die dit meegemaakt hebben vertelt ze met passie. Alle bewoners zien hoe gepassioneerd Merel wil vechten voor haar doel. Wanneer ze klaar is volgt een enorm applaus. Go Merel wordt er geroepen.

Omdat de groep bij elkaar is neemt ook Lotus haar moment. Volgende week mogen wij Carlos Lens ontvangen zegt ze vol trots. Iedereen mag meedoen om je ideale Instagram booty te krijgen voegt ze eraan toe. Ook Mike heeft goed nieuws. De fundering is goedgekeurd van de boomhut. En hij wordt zelfvoorzienend zegt hij vol enthousiasme. Christel is getriggerd van Mike zijn verhaal en schreeuwt hardop dat ze zich graag op wil geven als eerste logé. Daarnaast vertelt Mike ook dat hij wil werken aan de keuken van de silo. Hij wil deze aansluiten.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *