Voorspelt Franny haar toekomst naar aanleiding van een droom

Voorspelt Franny haar toekomst naar aanleiding van een droom

Terwijl Lotus Franny haar haren kamt, wordt de droom van Franny besproken. Franny laat weten dat ze heeft gedroomd dat Timothy haar een ring gaf. Maar mijn dromen komen altijd uit gaat Franny verder terwijl ze aangeeft wel te willen trouwen in de toekomst. Lotus is erg verbaasd en geeft aan dat ze hoopt dat de droom ooit uit gaat komen. Zal Franny “ja” zeggen op het huwelijksaanzoek van Timothy?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *