Timothy is blij dat Franny zijn naam draagt op een ketting

Timothy is blij dat Franny zijn naam draagt op een ketting

Christel komt het huisje van Franny en Timothy binnen en heeft iets leuks bij zich. Ze haalt een kettinkje tevoorschijn en laat hem zien. Franny lijkt duidelijk blij te zijn met het cadeautje van Christel en wil de ketting gelijk om. Op de ketting staat de naam van Timothy geschreven. Je draagt mijn naam zegt Timothy trots. Zeker mooi benadrukt hij. Christel vindt het Franny goed staan en ook Franny vindt het mooi. Dankjewel geeft Timothy aan en laat weten dat hij blij is dat Franny zijn naam draagt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *