Gerrit heeft iets bijzonders geregeld voor mede bewoner Hiske

Gerrit heeft iets bijzonders geregeld voor mede bewoner Hiske

Jessie is druk bezig met zijn behandelingen om littekens en tatoeages te verwijderen. Hiske werkt hard in Utopia 2 en daarom vindt Gerrit dat Hiske een behandeling verdient van Jessie. Hiske wil al een tijdje een behandeling van Jessie en afgelopen avond is het zover. Gerrit blinddoekt Hiske en neemt haar mee naar de tattoo shop. Als ze haar blinddoek af doet en ziet dat het om een behandeling van Jessie gaat, wordt ze heel blij. Ze gaat snel op de stoel liggen en hierna begint Jessie aan de behandeling. Ik vind dit heel spannend geeft ze toe. Zal Hiske blij zijn met het eindresultaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *