Shelley showt haar nieuwe kledinglijn

Shelley showt haar nieuwe kledinglijn

Shelley is afgelopen avond druk bezig met voorbereidingen. Ze heeft bij de steiger allemaal stoelen neergezet en gevraagd aan de bewoners rond half acht op deze stoelen te gaan zitten. Dan neemt ze het woord, dank jullie wel dat jullie er allemaal zijn. Ik ben vorig jaar begonnen met de survivorjacks 1.0 en nu wil ik een nieuw jack uitbrengen en die ga ik nu lanceren. Hiske, Andrea, Franny, Alexandra en Shelley showen het nieuwe jack op muziek terwijl ze heen en weer lopen op de catwalk. De andere bewoners kijken vol bewondering naar de nieuwe jacks en danspasjes van de dames. Wat vind jij van de nieuwe jacks?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *