Adriaan blijkt Franny onbewust te hebben afgewezen

Adriaan blijkt Franny onbewust te hebben afgewezen

Adriaan en Franny slapen al een aantal nachten naast elkaar, maar daar lijkt nu een einde aan te komen. Wanneer de twee bewoners elkaar weer treffen, vraagt Franny het op de man af. Heb je besloten dat ik niet meer bij je mag slapen?, vraagt Franny aan Adriaan. Adriaan geeft aan dat dit hem verstandiger lijkt, nu de twee bewoners meer naar elkaar toetrekken. Franny is het hier niet helemaal mee eens, maar accepteert zijn keuze, nu voel ik mij afgewezen. Adriaan geeft aan dat hij dit niet zo bedoelt en hij haar niet wil afwijzen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *