Jordie vertelt over zijn coming out

Jordie vertelt over zijn coming out

Als Alexandra en Jordie zich bezighouden met de was, probeert Alexandra een diepgaand gesprek met hem aan te knopen. Ze vraagt naar Jordie zijn coming out. Hij geeft aan dat de eerste personen waartegen hij verteld had dat hij homoseksueel is, zijn beste vrienden van toen waren. Dit was op ongeveer zeventienjarige leeftijd. Het was meer dat ik zo zat van ik ben het en het was voor mij meer een struggle dan dat ik zo zat van ik own het, legt Jordie uit. Hij was wel opgelucht dat hij het kon vertellen tegen iemand. Nu accepteert Jordie wie hij is. Ik ben trots op jou, zegt Alexandra.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *