Merel en Hiske delen hun vermoedens over Mariska

Merel en Hiske delen hun vermoedens over Mariska

Hiske en Merel zitten samen in de silo te eten en het gesprek gaat over slapen. Hiske wil graag weten hoe het is om naast Jessie te slapen, aangezien hij slaapt met een masker voor extra lucht. Merel vertelt dat ze er eigenlijk niets van merkt. Soms wordt ze alleen wakker van het geluid, maar dan valt ze al snel weer in slaap. Het gesprek gaat verder over Jessie en Hiske denkt dat Mariska Jessie wel een leuke vent vindt. Gaat hij goed met haar?, vraagt Hiske. Merel antwoordt van niet. Hij doet wel heel hard zijn best,  vertelt Merel. Ze zegt dat zij en Jessie wel al een tijdje doorhadden dat Mariska Jessie wel interessant vindt. We hebben er zo hard om lachen, glimlacht Merel. Ze vertelt dat Mariska tegen haar heeft gezegd dat ze Jessie niet van haar af wil pakken en dat de twee zakelijk gewoon heel goed samen kunnen werken. Merel moet lachen. Alsof ik haar als concurrentie zou moeten zien, vertelt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *