De bewoners van Utopia 2 zijn hard aan het werk op 21 juli

De bewoners van Utopia 2 zijn hard aan het werk op 21 juli

Op zondag wordt er hard gewerkt in Utopia 2. Er worden op dit moment zowel klanten als visumhouders bedient en Jessie heeft vandaag het eerste pakket van drie behandelingen carbon laser peeling verkocht. Dat vertelde Jessie vanmorgen tegen Gerrit, die op dat moment een serenade ten gehore bracht. In de tattooshop is Dylan bezig een tattoeage te zetten bij Brandon en in het atelier is Shelley een klant aan het knippen. Ook op andere vlakken wordt er geld verdiend. Hiske is namelijk bezig met een plateaupraat. Wat gaan de bewoners vandaag nog meer doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *