Gaat Alexandra de toets voor personal trainer niet doen?

Gaat Alexandra de toets voor personal trainer niet doen?

Jordie hoorde vandaag van Gerrit dat Alexandra vanavond de toets heeft over hoofdstuk 1. De toets gaat over personal training. Alexandra weet nog niks van de toets vanavond, totdat Jordie het haar vertelt. Alexandra vindt het niet fijn dat de toets vanavond is want ze wil alles liever op haar eigen manier en haar eigen tempo doen. Als er te veel druk op me wordt gezet, dan gaat het niet lukken legt ze verder uit. Ik ga het gewoon niet doen benadrukt ze. Na het gesprek met Jordie gaat Alexandra in gesprek met Gerrit. Ik ben echt blij met je hulp zegt ze tegen Gerrit. Ook laat ze weten dat ze snel is afgeleid en daar heeft ze in Utopia 2 vaak last van. Alexandra benadrukt tijdens het gesprek dat ze de hulp van Gerrit zeer waardeert en er zeker van wil profiteren, maar dat het wel op haar eigen tempo moet gaan. Het tweetal sluit het gesprek af met een knuffel. Gaat Alexandra haar doel halen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *