Alexandra wil ervoor gaan en verzint een challenge voor haar sportfilmpjes

Alexandra wil ervoor gaan en verzint een challenge voor haar sportfilmpjes

Alexandra wil gaan knallen met haar sportlessen, om zo meer geld voor de bv te verdienen. Hiervoor roept ze de hulp in van Jessie want Alexandra heeft gehoord dat hij een goed plan heeft. Jessie legt uit dat Alexandra buiten de standaardoefeningen de mensen wekenlang mee moet nemen in een soort challenge. Je meet eerst het beginpunt en daarna ga je iemand bijvoorbeeld meerdere dagen in de week buikspieren laten trainen vertelt hij. De mensen kunnen volgens Jessie bijvoorbeeld elke anderhalve week hun voortgang meten. En legt verder uit dat het zo inzichtelijk wordt hoe het met het sporten gaat en zijn mensen meer gemotiveerd. Alexandra vraagt of Jessie haar wil helpen met het maken van wat sportfilmpjes en Jessie stemt hiermee in. Alexandra is er helemaal klaar voor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *