Mariska en Hiske bouwen hard aan de buitenkeuken

Mariska en Hiske bouwen hard aan de buitenkeuken

Afgelopen avond werden er verschillende pakketten geleverd en Hiske heeft de groep bij elkaar geroepen. Ze vertelde dat er in de pakketten een buitenkeuken zat, zodat Mariska en de andere bewoners voortaan ook lekker buiten kunnen koken tijdens bijvoorbeeld de markten. Mariska is erg blij met de buitenkeuken en vandaag besluit ze om samen met Hiske de pakketten in elkaar te zetten. Ik ga er echt niet zomaar een man bij roepen zegt Mariska als het even niet lijkt te lukken. Daar lijkt Hiske het mee eens te zijn. Wij kunnen dit reageert ze. Na een korte pauze gaan de twee weer aan de slag en ondertussen heeft Jordie zich ook bij de dames gevoegd. Dit is echter van korte duur, want even later gaan Hiske en Mariska weer met zijn tweeën aan de slag. Het werkt niet met zijn drieën zegt Hiske tegen Mariska. Je kunt niet met zijn drieën een schroef vasthouden voegt Mariska er lachend aan toe. Dat werkt gewoon niet benadrukt ze. Hoe zal de buitenkeuken er uiteindelijk uit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *