De bewoners uit Utopia 2 hebben een slechte nachtrust gehad

De bewoners uit Utopia 2 hebben een slechte nachtrust gehad

De slaapplekken in Utopia 2 lijken voor kleine problemen te zorgen. Zo heeft Alexandra problemen met haar nieuwe plek. Ze krijgt namelijk geen goede nachtrust. Alexandra heeft namelijk last van het gesnurk van Ikbal en kan daardoor niet goed slapen Ik wil er heus wel blijven for the time being, maar ik heb echt goede oordoppen nodig zegt ze. Adriaan geeft als suggestie om voorlopig de hangmat te pakken en in de tussentijd te zoeken naar een betere plek. Nadat de bewoners in de silo even zijn afgedwaald en over een ander onderwerp hebben gesproken, komen ze terug op het slaapprobleem. Er moet echt een oplossing komen voor Ikbal zegt Alexandra. Adriaan en Jordie wijzen haar erop dat zij bij Ikbal is komen liggen en niet andersom. De slaapplek van Ikbal lijkt niet te worden verhuisd. Dat snapt Alexandra wel. Ook Mariska heeft niet goed geslapen. Ze is de afgelopen nacht veel wakker geweest. Nieuwe bewoner Jordie heeft daarentegen wel goed geslapen. Zullen de komende nachten voor Jordie net zo positief zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *