Mariska heeft het even helemaal gehad

Mariska heeft het even helemaal gehad

Mariska lijkt niet lekker in haar vel te zitten. Zij gaat ontploffen zegt Andrea tegen Shelley. Je kan niet aan mij verkopen dat er niets is. Heel haar houding, heel haar mimiek… Ik vind het heftig voor haar. Mariska heeft zich even afgezonderd van de groep. Alexandra besluit daarom om polshoogte te gaan nemen. Maris, wat is er aan de hand vraagt ze. Mariska verontschuldigt zich. Ik irriteerde me even zegt ze. Alexandra benadrukt dat las Mariska zich ergert, ze dit op een bepaald moment wel uit moet spreken. Op een gegeven moment gaat de bom bij jou ontploffen en dat moet je niet willen, schat zegt Alexandra tegen Mariska. En legt uit dat ze Mariska’s wilskracht en discipline erg waardeert, maar ze benadrukt dat Mariska niet van de groep kan verwachten dat zij net zo zijn. Laat het los adviseert Alexandra verder. Dat ga je niet winnen. Mariska lijkt het te begrijpen. Als je ergens mee zit, kom naar mij toe vertelt Alexandra en ze geeft Mariska een knuffel. Zal Mariska zich snel beter voelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *