Hiske en Gerrit praten over de vele producten welke hun mede bewoners lanceren

Hiske en Gerrit praten over de vele producten welke hun mede bewoners lanceren

Hiske en Gerrit zitten samen in het atelier en de twee praten over het verdienen van geld in Utopia 2. Hiske lijkt van mening te zijn dat iedereen nu producten op de markt wil brengen uit angst dat ze anders niet rondkomen. Daar lijkt Gerrit het mee een te zijn en hij is bang dat de bewoners allemaal halfbakken producten op de markt gaan brengen. Daar is Hiske het mee eens en ze legt uit dat veel bewoners hetzelfde idee hebben. Zo willen Mylène en Jordie volgens haar ook kleding op de markt brengen. We zitten elkaar allemaal te snijden in elkaars dingen merkt Hiske verder op. Ik vind het hilarisch voegt ze eraan toe. Dat klopt volgens Gerrit. Het is alleen maar onderlinge concurrentie legt hij uit. Zo werkt het niet benadrukt hij. Hiske zegt dat het geen nieuwe innoverende ideeën zijn. De twee praten daarna verder over de verschillende producten. Zullen Gerrit en Hiske hun mening ook met de andere mede bewoners delen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *