De modeshow van Alexandra zorgt voor de nodige hilariteit

De modeshow van Alexandra zorgt voor de nodige hilariteit

Shelley ziet een pakketje bij de poort staan. Snel pakt ze de doos en loopt naar Alexandra toe. Alexandra is al snel enthousiast en ze laat weten dat dit de samples van haar spijkerbroeken zijn. Ze vraagt aan Shelley of ze stoelen voor de bar wil zetten, zodat ze zo een kleine modeshow kan geven. Shelley antwoordt positief en even later zitten de bewoners verwachtingsvol bij de bar. Alexandra begint met vertellen dat ze graag spijkerbroeken op de markt wil brengen en wil graag van haar mede bewoners weten wat zij ervan vinden. Niet veel later loopt Alexandra in een spijkerbroek over de catwalk. De spijkerbroek valt net over de knieën van Alexandra en is eigenlijk veel te groot. De bewoners beginnen te lachen en sexy te fluiten. Oh, wauw roept Jens uit. De bewoners lijken de broeken niet zo mooi te vinden en Alexandra is het hiermee eens. Dit is niet LexC zegt ze en ze probeert haar lach in te houden. Toch besluit ze de andere broeken ook aan te trekken, tot grote hilariteit van de groep. Alexandra, bedankt zegt Adriaan met een grote glimlach als de modeshow klaar is. Ik heb me kostelijk vermaakt voegt hij eraan toe. De groep klapt aanmoedigend. Zal Alexandra binnenkort weer een modeshow met andere samples doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *