Brandon presenteert zijn bouwplannen voor een gym in Utopia 2 aan de groep

Brandon presenteert zijn bouwplannen voor een gym in Utopia 2 aan de groep

Brandon roept de groep bij elkaar. Hij wil namelijk een sportschool in Utopia 2 bouwen. Als iedereen bij elkaar in de silo zit, vertelt Brandon dat hij de financiën en de bouwplannen voor zijn project op een rijtje heeft gezet. Ik wil het plan graag pitchen, omdat ik vind dat de hele groep erachter moet staan zegt hij. En begint zijn pitch en door uit te leggen waarom het belangrijk is om te sporten. Vervolgens gaat hij in op het kostenplaatje van de sportschool. Brandon laat weten dat er binnenkort stenen binnenkomen waar hij al mee kan beginnen bouwen. En legt verder uit dat er geen dure materialen gebruikt gaan worden voor de gym omdat hij het gebouw zo snel mogelijk wil realiseren. Brandon wil namelijk de sportschool klaar hebben voordat de herfst begint. Het is volgens hem niet de bedoeling dat de sportschool meteen helemaal in orde is. Het moet wel verdiend worden gaat hij verder. Voor de silo hadden we ook niet meteen de banken en dergelijken benadrukt hij. Jessie zegt dat hij de mening van Brandon deelt. En Brandon vertelt verder dat hij er nu al redelijk wat geld wordt verdiend met sporten en dat hij zich hard wil maken om nog meer te gaan verdienen. Hij eindigt zijn presentatie en de groep lijkt positief gestemd. Merel vertelt dat ze enthousiast is maar ze twijfelt of dit wel het moment is om een sportschool te bouwen. Volgens haar ligt er namelijk nog geen vloer in de silo en zijn er op dit moment huisjes te kort voor de bewoners. Moeten we die dingen niet eerst op orde brengen vraagt ze aan de groep. Franny gaat hier tegenin en ze zegt dat ze het heel belangrijk is om een plek te hebben om te dansen want nu danst ze bovenin de silo en dat is voor haar geen optie. De groep discussieert verder en uiteindelijk lijken veel bewoners enthousiast te zijn over de eventuele bouw van de sportschool. Ze besluiten om na de markt te beslissen wat ze met het plan gaan doen en hoe ze het gaan financieren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *