Alexandra is klaar met haar luie mede bewoners

Alexandra is klaar met haar luie mede bewoners

Mariska en Alexandra lopen samen over het Utopia 2 terrein. Het is twaalf uur en een aantal bewoners heb ik nog niet gezien op het terrein zegt Mariska tegen Alexandra. Wat vind jij ervan dat er nog mensen in hun bed liggen? Alexandra laat weten dat Jens gisteren tot laat post heeft geschreven. Volgens Mariska maakt dit niet uit. En vertelt verder dat de andere bewoners ook bijna allemaal aan het werk zijn. Zou jij willen kijken of hij uit zijn bed kan komen vraagt Mariska. Alexandra antwoordt dat ze dit wel wil doen. Ik ga mijn best doen benadrukt ze. Alexandra beent meteen naar het huisje van Jens en Mylène. Ik denk dat het tijd is om je bedje uit te komen gaat Alexandra verder tegenover Jens. En legt uit dat er nog veel moet gebeuren in Utopia 2. Jens belooft Alexandra om zo zijn bed uit te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *