Mariska heeft een goed gesprek met de vader van Gerrit

Mariska heeft een goed gesprek met de vader van Gerrit

Gerrit zijn familie is vandaag binnengekomen voor zijn bezoek. Wanneer ze zijn bijgekletst loopt de vader van Gerrit even een rondje met Mariska. Mariska geeft aan dat haar beeld van Gerrit heel anders is dan voordat ze in Utopia 2 kwam. Hij heeft een gun factor geeft Mariska verder aan. Ik vind het een fijn persoon benadrukt ze. Gerrit zijn vader vindt dat Gerrit moet stoppen met Shelley. Gerrit is een goede jongen en je kan veel aan hem hebben legt zijn vader verder uit. Mariska kan dit alleen maar beamen en ze vindt dat Gerrit goed bezig is. Zijn jullie het met de twee eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 17:56

    Ja een vooruitziende blik deze mensen mogen van mij bij jullie blijven wonen want in de maatschappij zitten we daar echt niet op te wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *