Jessie en Adriaan kunnen elkaar niet uitstaan

Jessie en Adriaan kunnen elkaar niet uitstaan

Adriaan en Jessie zijn bezig met het hok voor Katie maar dit gaat niet van harte. Jessie wil Adriaan helpen en hij heeft al een aantal palen in de grond geslagen maar Adriaan wil het toch liever alleen doen. De twee lopen met ruzie uit elkaar. Ik mag hem echt niet zegt Adriaan geïrriteerd in zichzelf. Het moet altijd op jouw manier. Wat een klootzak voegt hij eraan toe. Ook Jessie lijkt zich te ergeren. Wat een simpele gozer zeg, word je toch kotsmisselijk van zegt hij. Zullen de twee toch nog samen het hok van Katie afmaken? Of blijven de irritaties oplopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *