Adriaan en Hiske bespreken hun mening over nieuwe bewoner Jordie

Adriaan en Hiske bespreken hun mening over nieuwe bewoner Jordie

Jordie is gisteren binnen gekomen als nieuwe bewoner. Hij viel al goed in de smaak en Adriaan lijkt ook te spreken over hem. Hiske en Adriaan zitten samen in de silo als Jordie ter sprake komt. Wat vind jij van de nieuwe vraagt Adriaan aan Hiske. Hiske laat weten dat ze het een goede bewoner vindt. Een leuke jongen voegt ze eraan toe. Adriaan kan dit alleen maar beamen. Echt een lieverd gaat Hiske verder. Adriaan denkt dat hij best pittig kan zijn maar een toffe gozer is. Hoe zal Jordie het doen in Utopia 2?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *