Gerrit zijn bezoek is in Utopia 2 gearriveerd

Gerrit zijn bezoek is in Utopia 2 gearriveerd

Het is vandaag een leuke dag voor Gerrit, want zijn bezoek komt langs. Gerrit staat bij de poort om zijn bezoek op te vangen. Hij is duidelijke aangeslagen om zijn familie te zien en sluit gelijk zijn moeder in de armen. Ook de rest van de familie krijgt een goede knuffel van hem. Wanneer ze de andere bewoners hebben ontmoet, gaan ze op het plateau zitten met het eten wat Gerrit heeft gemaakt. Wat zullen ze bespreken met elkaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *