Hoe is Jordie zijn eerste nacht verlopen in Utopia 2?

Hoe is Jordie zijn eerste nacht verlopen in Utopia 2?

Gisteren is nieuwe bewoner Jordie Utopia 2 binnen gekomen en hij heeft vannacht zijn eerste nacht gehad. Hij slaapt in de Mongoolse tent, maar is al vroeg wakker. Ik heb echt slecht geslapen, ik was om vijf uur al wakker laat Jordie aan Shelley weten die ook al vroeg op is. Jordie besluit snel maar aan de slag te gaan en zijn ideeën op papier te zetten, nu hij zo vroeg wakker is. Hopelijk slaapt de nieuwste bewoner van Utopia 2 vannacht stukke beter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *