Franny heeft sexy lingerie besteld voor Adriaan

Franny heeft sexy lingerie besteld voor Adriaan

Franny slaapt nu al een tijdje in de caravan naast Adriaan in bed, omdat Merel vaak bij Jessie in de boot slaapt. Ze vindt het niet zo gezellig om alleen in de Franter Palace te slapen en vindt het wel gezellig in de caravan. Een aantal bewoners waaronder Merel en Jessie hebben bedacht dat het grappig zou zijn om sexy nachtkleding voor Franny te bestellen, zodat ze er knap bij ligt naast Adriaan. Franny heeft het sexy setje binnengekregen en ook al aan Adriaan laten zien, die best onder de indruk was. Als ze afgelopen avond bijna naar bed gaat, besluit ze het setje aan te trekken. Als ze aangekleed is, loopt ze naar het sanitairgebouw om het aan Alexandra te laten zien. Ik vind het heel sexy zegt Alexandra enthousiast. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *