Jessie verzint een ludieke actie rondom de Utopiaan van het jaar verkiezing

Jessie verzint een ludieke actie rondom de Utopiaan van het jaar verkiezing

Vandaag kleurt Utopia 2 een beetje groener en zijn de bewoners een grasveld rijker geworden. Jessie is supertrots op zijn gras en besluit met wat overgebleven matten een tekst te schrijven. Adriaan, die het gras komt water geven, moet lachen om Jessie zijn actie. Hij heeft namelijk geschreven “Jessie, Utopiaan van het jaar”. Wat zullen de rest van de bewoners van deze actie vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *