Jordie lijkt zijn draai in Utopia 2 gevonden te hebben

Jordie lijkt zijn draai in Utopia 2 gevonden te hebben

Nieuwe bewoner Jordie is nu enkele uren in Utopia 2. De bewoners waren van hem onder de indruk en doen nu hun best om hem beter te leren kennen. Jessie lijkt blij te zijn met zijn binnenkomst want hij heeft grootse plannen met hem. Zo vraagt hij of Jordie model wil staan voor zijn nieuwe kleding en mag Jordie zelfs een rolletje in zijn nieuwe commercial spelen. Jordie lijkt zijn draai al behoorlijk gevonden te hebben en goed in de groep te vallen. Maar het blijkt ook dat hij het hart op de tong heeft. Hij spreekt namelijk Merel aan op haar botte gedrag. Wat je bij Mylène hebt gedaan, had je bij mij niet moeten flikken. Maar voor de rest hoe je nu zo overkomt is gewoon leuk en gezellig. En dat is de kant die iedereen wil zien zo liet hij weten. Wat vinden jullie van nieuwe bewoner Jordie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *