Jordie arriveert in Utopia 2 als nieuwe bewoner

Jordie arriveert in Utopia 2 als nieuwe bewoner

De bewoners zijn nietsvermoedend bezig met hun taken als de poort opengaat. Er komt een roze limousine het Utopia 2 terrein op en alle bewoners kijken verrast op. Nieuwe bewoner roept Adriaan en de deur van de limousine gaat open. Uit de limousine stapt de ploeg van Shownieuws en de bewoners zijn reuze benieuwd. O mijn God, het is een bekend iemand zegt Franny. De deur blijft enkele tijd dicht en de bewoners houden het niet meer van de spanning. Ik hoop dat het een vrouw of een gay man is die binnenkomt zegt Alexandra tegen Shownieuws. Dan gaat de deur eindelijk open en nieuwe inwoner Jordie stapt uit de auto. Enthousiast ontvangen de bewoners Jordie met open armen. Jordie komt uit Utrecht en geeft aan dat hij binnenkomt om meer positiviteit in Utopia 2 te brengen. Daarnaast is media management zijn sterke kant en hij vertelt dat hij deze taak dan ook graag op zich neemt. Ook wil hij zich inzetten voor de lgbt gemeenschap, en geeft aan Alexandra te willen helpen met haar dragqueen evenement. Naast familie en vrienden laat Jordie weten dat hij ook een hond en kat achterlaat. Na de introductie haalt Jordie zijn kist uit de limousine en vertelt hij dat hij vooral veel kleding in zijn kist heeft. Daarnaast heeft hij ook een boekje met al zijn ideeën, waar hij aan wil werken binnen Utopia 2. Ook geeft hij gelijk een interview aan Shownieuws en Alexandra neemt daarna direct de verantwoordelijkheid om Jordie een rondleiding te geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 178    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *