Vandaag zal er een scootmobiel race plaatsvinden in Utopia 2

Vandaag zal er een scootmobiel race plaatsvinden in Utopia 2

Vandaag gaat er een echte scootmobiel race plaatsvinden in Utopia 2. Hiske, Mariska en Alexandra zijn voor de komst van nieuwe bewoner Jordie dan al druk bezig om het parcours klaar te maken. De dames hebben alles al uitgestippeld en dit maken ze duidelijk met behulp van veiligheidslinten. Mariska heeft zelfs het idee om een pitstop en bandenwissel plek te maken. Tijdens de scootmobiel race zullen 15 ouderen Utopia 2 betreden en het op gaan nemen tegen de bewoners. Het belooft een ware strijd te worden op het ruige terrein. Ben jij benieuwd wie er gaat winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *