Jens denkt dat nieuwe bewoner Jordie het zwaar gaat krijgen in Utopia 2

Jens denkt dat nieuwe bewoner Jordie het zwaar gaat krijgen in Utopia 2

De bewoners zijn erg onder de indruk van de binnenkomst van de nieuwe bewoner Jordie. Ook Jens en Mylène vinden een momentje om te praten over de indrukken die zij van Jordie hebben gekregen. Wat is je eerste indruk? vraagt Mylène. Dat hij het zwaar gaat krijgen antwoordt Jens. Ja? Waarom? reageert Mylène. Je merkt dat hij iemand is die erg gesteld is op zijn sociale contacten. Dat is toch iets wat je in algemene zin onderschat als je hieraan begint gaat Jens verder. Klopt, dat is absoluut waar zegt Mylène. Jens geeft aan dat Jordie gewoon zijn draai moet vinden en hij is benieuwd wat Mylène ervan vindt. Mylène geeft aan dat zij het erg leuk vindt, omdat hij heel open minded oogt voor haar en dat hij zich wil inzetten voor de LGBTQ community. Ze geeft aan dat ze vaak naar zulke mensen toetrekt, omdat zij vaak zichzelf zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *