Dit hebben de bewoners uit Utopia 2 besproken tijdens de vergadering van 19 juli

Dit hebben de bewoners uit Utopia 2 besproken tijdens de vergadering van 19 juli

Door de plotselinge vertrek en de binnenkomst van de nieuwe bewoner, wordt er een beetje vaart achter de verhuizingen gezet. Er moet namelijk het één en ander gaan veranderen, omdat sommige bewoners niet tevreden zijn met hun slaapplek. De bewoners komen bij elkaar om hierover te vergaderen.

Jessie neemt het woord en wil het ook nog over de financiën van de Katie knuffel hebben. Hij geeft aan dat de inkoop van de knuffels lager wordt op het moment dat ze meer gaan inkopen. Hierdoor wordt het totale inkoopbedrag natuurlijk wel hoger. Jessie wil polsen bij de groep waar zij de voorkeur voor hebben en na dit besproken te hebben, geeft Jessie de taak aan Jordie om binnen 24 uur met een promotieplan te komen voor de Katie knuffel. Jordie en de bewoners lijken erg enthousiast over de Katie knuffel en het financiële plan wat daarbij komt kijken. Ook Hiske wil graag iets kwijt aan de groep. Zij verrast haar mede bewoners namelijk met het feit dat zij, Mariska en Alexandra het Ouderenfonds vandaag laten komen voor een scootmobiel race. De bewoners zijn aangenaam verrast en ze laten merken dat ze er erg veel zin in hebben.

Na het leuke nieuws van de scootmobiel race heeft Hiske ook een minder leuke mededeling. Zij slaapt namelijk al een hele tijd erg slecht en ze laat de groep weten dat dit haar opbreekt. Hiske vraagt aan de groep of ze weer terug mag naar haar eigen huisje en de andere bewoners vinden het vanzelfsprekend dat dit gebeurt. Alexandra geeft ook aan dat er natuurlijk een nieuwe inwoner is en dat hij ook een slaapplek moet krijgen. Hiske vraagt zich af wat er gaat gebeuren met het huisje van Merel en Franny, aangezien zij hier nooit in slapen, maar Merel geeft aan dat het haar huisje blijft. Shelley is van mening dat elke bewoner maar 1 slaapplek moet hebben en dat Merel eventueel naar Jessie moet verhuizen. Hier zijn meerdere bewoners het mee eens. De bewoners discussiëren nog lang door maar besluiten uiteindelijk om een proefnacht te houden. Dit houdt in dat Mariska en Jordie een nachtje proberen te slapen in de Mongoolse tent. En daarmee eindigt de vergadering van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *