Hiske is boos na de vergadering en uit haar frustraties bij Shelley

Hiske is boos na de vergadering en uit haar frustraties bij Shelley

De vergadering van vandaag is afgelopen en Hiske en Shelley bespreken deze nog even na. Gisteren heeft Hiske laten weten dat ze slaapproblemen heeft en dat ze graag terug wil naar haar eigen huisje. Het blijkt dat het voor Hiske geen prettige vergadering was en dit laat ze blijken aan Shelley. Er is veel grootspraak begint Hiske. Als puntje bij paaltje komt, zie ik iedereen afdwalen. Dan zie ik iedereen weer zijn eigen ass redden of zijn mening niet geven. Daar baal ik van, want we hebben allemaal een grote bek, maar als puntje bij paaltje komt dan blijven ze niet bij die mening staan. Hiske uit al haar frustraties en lijkt behoorlijk boos te zijn. Shelley laat weten haar frustraties te begrijpen omdat ze deze met haar deelt. Hoe zal het aflopen met het huisjes probleem?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *