Shelley en Merel hebben onenigheid over de invulling van de slaapplaatsen

Shelley en Merel hebben onenigheid over de invulling van de slaapplaatsen

Het panterhuisje van Merel en Franny staat vaak leeg, dus zijn de bewoners van mening dat hier andere bewoners in kunnen slapen. Alleen wil Merel absoluut haar huisje niet uit en dit heeft ze ook duidelijk gemaakt tijdens de vergadering. Na afloop van de vergadering lijken de bewoners het er toch niet mee eens te zijn, waarbij Shelley in het speciaal. Ze stormt op Dylan, Gerrit en Mariska af om haar mening te geven. Ik ben nog steeds van mening dat Merel hier niet twee plekken kan hebben. En we gaan er allemaal mee akkoord zegt Shelley. Lieve schat, daar ben ik het helemaal mee eens reageert Dylan. Maar niemand trekt z’n bek open gaat Shelley verder. Franny heeft het hele gesprek ook gehoord en besluit dit aan Merel te vertellen. Poes! Kan je even erbij komen? vraagt Franny. Want mensen hebben allemaal een grote bek over jou. Dus ik dacht, ik roep je er even bij, dat is leuk. Grote bek over mij? zegt Merel verbaast. Ze besluit achter Franny aan te lopen. Oke, vertel zegt Merel. We kunnen hier gewoon niet twee plekken hebben gaat Shelley verder. Ik heb een plek antwoordt Merel. Je hebt één plek maar je slaapt in de boot? vraagt Shelley vervolgens. Mijn woonplaats is het Franterpalace, en dat gaat ook niet veranderen benadrukt Merel aan het einde van het gesprek. Zullen de bewoners er samen nog uitkomen of gaat de bom ontploffen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *