Gaat Alexandra ervandoor met Jordie zijn idee?

Gaat Alexandra ervandoor met Jordie zijn idee?

Nieuwe bewoner Jordie en Mariska zijn in gesprek om kennis met elkaar te maken. Tijdens het gesprek gaat het onderwerp al snel richting de organisatie van evenementen. Jordie heeft bij zijn introductie aangegeven dat hij ook een rol in wil gaan spelen en dat de bewoners voor deze taken bij hem kunnen komen. Hij vraagt aan Mariska of zij ook onderdeel van de organisatie is. Mariska laat weten dat ze Alexandra gaat helpen bij een fitness evenement maar ook bij een drag queen evenement. Jordie vertelt verder dat hij een groot fan is van de drag queen scene en dat het eigenlijk ook zijn idee was om hier een evenement voor te organiseren binnen Utopia 2. Toen hij merkte dat Alexandra dit idee had, had hij het gevoel dat zijn eigen plan in duigen viel. Toch lijkt het hem heel leuk om Alexandra hierbij te helpen. De twee kletsen nog even verder en gaan daarna weer verder met hun taken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *