Merel wil een groots verjaardagscadeau voor Jessie regelen

Merel wil een groots verjaardagscadeau voor Jessie regelen

Na Gerrit zijn verjaardag is het tijd voor Jessie zijn verjaardag. Merel wil dat niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom belt ze naar een VR bedrijf dit omdat ze een leuk idee heeft bedacht. Merel wil namelijk Jessie voor z’n verjaardag een cadeau geven die hij niet meer vergeet. Ik wil een optreden voor Jessie regelen zegt ze aan de telefoon. Aan de andere kant wordt er geluisterd en meegedacht. De man aan de andere kant, laat weten dat het wel lastig is maar zeker niet onmogelijk. Er moet dan een publiek worden geanimeerd en dit dan in virtual reality worden gepresenteerd aan Jessie, zodat hij het gevoel krijgt dat hij kan optreden voor een groot publiek. Gaat het Merel lukken om dit cadeau rond te krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *