Rowena wil 500 euro schenken voor het goede doel

Rowena wil 500 euro schenken voor het goede doel

Rowena heeft haar cd “Gebed Zonder End” genaamd een tijd geleden uitgebracht. Aan het begin van de verkoop werd besloten dat er per verkochte single, één euro aan het goede doel stichting Vrienden van De Hoop wordt gedoneerd. Maar Rowena vindt dit niet genoeg. Ze wil graag 500 euro aan het goede doel geven en gaat daarom Jessie. En vertelt hem dat ze meer geld aan dit goede doel wil geven. Jessie kijkt al moeilijk en legt verder uit dat de single veel geld heeft gekost en dat Rowena de 500 euro met de verkoop van de cd’s moet betalen. Hier zat Rowena zelf niet aan te denken. Dit omdat ze  met de BENDR truien alle kosten van de cd heeft terugverdiend. De twee raken geïrriteerd en er worden verwijten over en weer gegooid. Zo vindt Jessie dat het niet volgens de regels is om een schuld af te betalen met andere producten en vindt Rowena op haar beurt het raar, aangezien Romy dit wel mocht. Het is allemaal oneerlijk zegt ze boos terwijl ze wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. scarlet at 13:53

    Ja, ja, alles maar op kosten van de BV. Dat mens kan al helemaal niet zingen. Die CD heeft handenvol geld gekost en wordt nauwelijks gekocht en nu wil mevrouwtje even 500 euro aan het goede doel schenken van de BV, die is niet helemaal tof in haar bovenkamer. En als ze hun zin niet krijgen, meteen boos en grienen! Ze staan al ver in de min en daar krijgt Jessie maar steeds de schuld van, terwijl die bewoners allemaal maar blijven kopen en uitgeven dat het een lieve lust is. Als Jessie dan iets koopt van zijn eigen geld, nou, dan zijn de rapen gaar en krijgt hij iedereen over zich heen! Ik zou willen dat Jessie eens flink met zijn vuist op tafel sloeg daar, want ze nemen allemaal een loopje met hem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *