Jessie ontvangt een mail van een vrouw die met hem wil daten

Jessie ontvangt een mail van een vrouw die met hem wil daten

Ramona doet als ze achter de computer zit te werken een ontdekking. Ze ziet namelijk een mail voor Jessie met daarin het verzoek van een kijker die graag met hem zou willen daten. Ramona besluit haar mede bewoner er gelijk bij te roepen. Jessie komt op het geroep af en Billy volgt hem. Maar wanneer Jessie te horen krijgt dat het om een date gaat, zegt hij al snel dat hij absoluut geen interesse heeft. Ik zit nog in een verwerkingsproces benadrukt hij. In de mail staan ook foto’s vermeld van de beste mevrouw. En Jessie laat weten dat ze een mooie dame is. Billy kijkt mee en is het eens met haar ex. En adviseert Jessie zelfs om op het verzoek in te gaan. Maar Jessie lijkt nog altijd te twijfelen. Hij laat weten dat hij erover na zal denken. Wordt wellicht vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *